Ga naar hoofdinhoud

WOOFCAMP, de nieuwste sport voor baas en hond. Nu ook in Uithoorn en Mijdrecht!

Ontbreekt het je regelmatig aan energie om na het hardlopen of je workout in de sportschool ook nog de hond te moeten uitlaten? Staat je levenslustige viervoeter te popelen om lekker actief te zijn met zijn baasje? Maar jij niet meer? De oplossing voor regio Uithoorn ligt binnen handbereik:

WOOFCAMP; een workout voor jou en je hond samen.

In 2020 is WOOFCAMP van start gegaan in Uithoorn en Mijdrecht. De lessen worden verzorgd door veterinair natuurgeneeskundig therapeut Willemijn de Haan, die cum laude slaagde voor haar officiële WOOFCAMP-opleiding.

Wanneer? Elke woensdag van 19:30 tot 20:30 uur. De locaties verschillen per lesblok.

Er start weer een nieuw blok op 22 februari 2023. Elk blok bestaat uit 5 lessen.

Het 2e blok start op 12 april 2023.

Het 3e blok start op 24 mei 2023.

Tijdens de WOOFCAMP wordt gewerkt aan de algehele conditie van de mens en aan de gehoorzaamheid en aandachtsboog van de hond. Op speelse wijze wordt de bijzondere relatie tussen hond en baas versterkt. Ook het socialiseren van je viervoeter en de communicatie met je hond komt ruimschoots aan bod in de WOOFCAMP-lessen. Een win-win situatie om blij van te worden!

woofcamp mijdrecht
woofcamp uithoorn

Laagdrempelig sport- en gedragsplatform

WOOFCAMP is ontstaan vanuit de behoefte om een laagdrempelig sport- en gedragsplatform te creëren voor zowel baas als hond. In het eerste levensjaar van de hond pakken veel mensen de opvoeding serieus op door bijvoorbeeld een puppycursus te volgen, maar daarna is er vaak minder aandacht voor de leerbehoefte van de hond. Door de vrije manier van sporten – je geeft je alleen op voor lessen die je gaat volgen –  en de uitdagingen die baas en hond voorgeschoteld krijgen, leer je niet alleen je hond beter begrijpen, maar wordt ook jullie band versterkt.

WOOFCAMP kenmerkt zich door de verschillende gedragslagen in de oefeningen en door creativiteit, inventiviteit, oorspronkelijkheid, verbondenheid met de hond, kwaliteit en vooral heel veel plezier! WOOFCAMP is ook toegankelijk voor zogenaamde probleemhonden, dus aarzel niet en schrijf je snel in!

Kosten € 75,- per lesblok van 5 lessen.

  Deelnemer

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Hond

  Naam

  Ras

  Geslacht

  Gewicht

  Geboortedatum


  Extra info

  Wat wil je

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Bij het versturen van een bericht via dit formulier ga je automatisch akkoord met de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top