Ga naar hoofdinhoud

WOOFCAMP is BOOTCAMP voor jou én je hond

Heb je regelmatig geen puf meer om je hond uit te laten nadat je zelf hebt gesport? Staat je levenslustige viervoeter te popelen om lekker actief te zijn met het baasje? Maar jij even niet…? Doe mee met WOOFCAMP, een work-out voor jou en je hond samen!

In 2020 is WOOFCAMP van start gegaan in Mijdrecht en Uithoorn. Deze leerzame en superleuke lessen worden verzorgd door Willemijn de Haan. Zij is officieel WOOFCAMP-instructeur en veterinair natuurgeneeskundig therapeut.

Tijdens WOOFCAMP werk je aan je eigen conditie en aan de gehoorzaamheid en focus van je hond. Je versterkt op speelse wijze de relatie tussen jou en je viervoeter en er is veel aandacht voor socialisatie en de communicatie met je hond.

WOOFCAMP is dus een driedubbele win-win-win: jij doet je work-out, je hond krijgt lekker veel beweging, je bent lekker buiten en je brengt quality time met je hond door. Je doet mee op je eigen niveau en jij en je hond gaan helemaal relaxed naar huis.

WOOFCAMP is ontstaan vanuit de behoefte aan een laagdrempelig sport- en gedragsplatform voor zowel baas als hond. In het eerste levensjaar van een hond pakken veel mensen de opvoeding serieus op, ze gaan op puppycursus en doen de oefeningen. Maar daarna is er vaak nog maar weinig aandacht voor de leerbehoefte van de hond, terwijl je hond heel blij wordt van geestelijke uitdaging en bovendien rustig in huis.

WOOFCAMP kenmerkt zich door aandacht voor verschillende gedragslagen in de oefeningen, creativiteit, inventiviteit, oorspronkelijkheid, verbondenheid met je hond, kwaliteit en vooral heel veel plezier! Daarnaast is WOOFCAMP ook toegankelijk voor zogenaamde probleemhonden, dus wacht niet en schrijf je snel in!

WAAR & WANNEER

De lessen zijn op maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Zomerblok 2024: dit blok start op 10 juni. De verdere lesdata zijn op 17 en 24 juni en 1 en 8 juli. Locatie: Mijdrecht.

Zorg ervoor dat je de data van de lessen in je agenda noteert zodat je er geen hoeft te missen!

In principe worden gemiste lessen niet vergoed.

TARIEVEN

Je betaalt per blok van 5 lessen. Kosten zijn EUR 75,- (inclusief BTW) en worden vooraf in rekening gebracht.

HOE WERKT HET?

WOOFCAMP wordt in blokken gegeven van elk 5 lessen. Elk blok vindt plaats op een andere locatie. Denk daarbij aan park, bos, stad enz. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar brengt ook andere uitdagingen met zich mee omdat elke omgeving weer anders is. Per blok volgen de lessen elkaar in een logische opbouw op zodat de oefeningen die mens en hond doen steeds makkelijker gaan en er altijd ruimte is voor extra uitdaging of verfijning.

  Deelnemer

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Geboortedatum

  Hond

  Naam

  Ras

  Geslacht

  Gewicht

  Geboortedatum

  Overige bijzonderheden hond


  WOOFCAMP begint per blok. Wanneer wil je beginnen?

  Heb jij of je hond fysieke / medische klachten? Zo ja, welke?

  Extra info

  Wat wil je binnen nu en 6 maanden bereiken? Wat wil jij/je hond leren? Wat wil je dat jij/je hond anders doet?

  Deelnemersverklaring

  • Deelnemer verklaart op de hoogte te zijn van de verschillende trainingsoefeningen en de risico’s die er aan verbonden zijn;

  • Deelnemer verklaart de training mee te doen uit vrije wil en op eigen risico;

  • Deelnemer verklaart WOOFCAMP niet verantwoordelijk te stellen voor mogelijke ongevallen of andere negatieve gevolgen die zouden optreden tijdens of na het trainen;

  • Deelnemer verklaart de instructeur op de hoogte hebben gebracht van alle mogelijke redenen (o.a. ziekten, lichamelijke of geestelijke defecten) waardoor de risico’s die aan de training verbonden zijn zouden kunnen toenemen;

  • Deelnemer verklaart op de hoogte te zijn van het feit dat het resultaat niet gegarandeerd wordt vanwege vele afhankelijke factoren.

  Ik ga akkoord met het plaatsen van foto's en video's van de lessen in regionale media.

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Bij het versturen van een bericht via dit formulier ga je automatisch akkoord met de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top